IZJAVA O ZASEBNOSTI

Splošno

To izjavo o zasebnosti smo pripravili, da bi vam pokazali, da je vaša zasebnost za nas pomembna in da vas obvestimo, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki. Vaši podatki bodo uporabljeni za izboljšanje naših storitev. Z uporabo naših storitev soglašate s tukaj razloženimi načini zbiranja podatkov.

Kaj so osebni podatki

Osebni podatki so vsi podatki, ki vam lahko pomagajo prepoznati. Ljudje se lahko neposredno ali posredno identificirajo, na primer po imenu, priimku, omrežju, lokaciji, identifikacijski številki ali drugih dejavnikih, kot so genetska, fizična, ekonomska, kulturna ali družbena identiteta.

Kako prejmemo vaše osebne podatke

V nekaterih primerih lahko zbiramo vaše osebne podatke:

Če nas kontaktirate prek kontaktnega obrazca, bodo vaši osebni podatki, kot so ime, e-poštni naslov, telefonska številka in drugi podatki, ki jih pošljete preko kontaktnega obrazca, shranjeni in uporabljeni samo za vzpostavitev stika z vami.

Povpraševanja po elektronski pošti na elektronski naslov info@tci-trading.si
Če nas kontaktirate preko našega e-poštnega naslova. lahko zbiramo vaše osebne podatke samo, če vaš e-poštni naslov vsebuje te podatke. Ti podatki so shranjeni tudi samo za komunikacijske namene.

Piškotki

Ko obiščete naše spletno mesto, se na vaši napravi ustvarijo piškotki. Več o piškotkih lahko izveste pozneje na tej strani.

Naročnina na novice

Če v obrazec za novice vpišete svoj e-poštni naslov, bomo vaš naslov uporabili samo za pošiljanje novic. Dokler v e-poštnem biltenu ne kliknete Prekliči povezavo.

Socialna omrežja

Na naših spletnih mestih, kot so Facebook, Twitter, Xing, YouTube, Instagram, Google+, LinkedIn ali GitHub, uporabljamo različne funkcije družbenega omrežja. Če nam pošljete sporočilo ali zahtevo preko katerega od družabnih omrežij, bo shranjeno na ustrezni platformi, dokler ne rešimo vaše zahteve. Spodaj lahko dobite več infomracij o zasebnosti v določenih omrežij.

Facebook: www.facebook.com/policy.php
Twitter: www.twitter.com/privacy
Xing: www.xing.com/en/ izjava o zasebnosti
YouTube, Google+: www.google.com/privacy?hl=sl
Instagram: www.instagram.com/155833707900388
LinkedIn: www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=hr
GitHub: www.github.com/privacy
Pinterest: www.pinterest.com/sl/privacy-policy
MeetUp: www.meetup.com/privacy/
Dribbble: www.dribbble.com/privacy

Tekmovanja

Če svoje osebne podatke pošljete prek našega kariernega obrazca na naši spletni strani ali če nam jih pošljete po e-pošti, jih bomo shranili do konca prostega delovnega mesta.

Piškotki

Ta spletna stran delno uporablja piškotke. To nam omogoča, da naredimo naše storitve bolj koristne, učinkovite in varne. Piškotki so majhne datoteke, ki jih pošljemo in shranimo v brskalnik naprave kot del vašega obiska našega spletnega mesta. Piškotki lahko vsebujejo naslednje podatke: IP naslove, vrsto brskalnika, različico brskalnika, stran, ki ste jo obiskali, čas in datum obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstvene lastnosti dodeljevanja naprave in druge diagnostične informacije.

Osnovni piškotki

Ti piškotki zagotavljajo osnovne storitve in funkcionalnosti, kot so avtentikacija, neprekinjenost storitev in varnost spletnega mesta.

Podporni piškotki

Piškotki, ki podpirajo interaktivne storitve, kot so podpora za klepet in orodja za povratne informacije strank.

Oglaševalski piškotki

Anonimne podatke, ki jih zbiramo, da vam priporočamo ustrezne izdelke in storitve.

Analitični piškotki

ki zbirajo anonimne podatke o uporabi in funkcionalnosti spletnega mesta. Vpogled uporabljamo za izboljšanje svojih izdelkov, storitev in uporabniške izkušnje.

Sledenje po spletu

Informacije, ki jih ustvari piškoter o uporabi spletnega mesta, s pošljejo Googlovemu strežniku v ZDA in se shranijo. Na tem mestu spletnem mestu je aktivirana anonimizacija IP, zato bo vaš naslov IP pred pošiljanjem v EU in Evropski gospodarski prostor skrajšan. Le izjemoma se bo celoten IP-naslov prenesel v Google in nato tam okrnil. Google te podatke uporablja za analizo vaše uporabe spletnega mesta, za sestavljanje poročil o dejavnosti spletnega mesta za operaterje strani in za zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostjo spletnega mesta in uporabo interneta. IP-naslov, ki ga vaš brskalnik posreduje prek storitev Google Analytics, ne bo kombiniran z drugimi podatki v Googlu.

Uporaba podatkov

Vaše podatke bomo uporabili le v obsegu, ki je potreben za ponujanje naših storitev, uporabniške podatke pa bomo uporabili le za oglaševanje, svetovanje ali tržne raziskave, če je potrebno, uporabnik pa je dal soglasje. Uporabnik lahko kadar koli prekliče svoje pisno soglasje. Kreditni uradi združujejo osebne podatke iz različnih virov in jih posredujejo tretjim osebam. ˝Družba˝ je dolžne posredovati potrebne podatke tem kreditnim birojem.

Hiperpovezave

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest, ki jih ne nadzoruje. Nismo odgovorni za nobeno vsebino tega spletnega mesta.

Varnost podatkov

Varnost vaših osebnih podatkov nam je pomembna, vendar upoštevajte, da noben prenos po internetu ni stoodstotno vare. Vaše osebne podatke ščitimo po svojih najboljših močeh, vendar ne moremo zagotoviti popolne varnosti.

Varnost podatkov za otroke

Naše storitve so namenjene samo odraslim osebam. Če pa otrok vnese svoje osebne podatke na naši spletno stran, prosimo starše, da nas kontaktirajo, da jih lahko nemudoma izbrišejo. Dostop do podatkov in posodabljanje

Naši uporabniki imajo v vsakem trenutku naslednje pravice:

• Pravica do informacij o naši obdelavi osebnih podatkov
• Pravica do dostopa do vaših podatkov
• Pravica do odpovedi
• Pravica do popravka ali spremembe osebnih podatkov
• Pravica do prenosljivosti podatkov
• Pravica do omejitve obdelave vaših podatkov
• Pravica do ugovora

Če želite uveljaviti katero koli od teh pravic, nam pišite po e-pošti, telefonu ali preko kontaktnega obrazca. Naše kontaktne podatke najdete na dnu te strani.

Spremembe

Na tej strani lahko spremenimo spremembe. Če se to zgodi, bomo to omenili tukaj. Spremembe na tej strani so namenjene zgolj temu, da uporabnik bolje razume, kako uporabljamo vaše podatke, ali da besedila postanejo bolj razumljiva.
Kontaktni podatki E-pošta: info@tci-trading.si, povezava do kontaktnega obrazca / telefonska številka: +386 1 511 32 40, Faks: +386 1 511 32 45