Nova in rabljena priklopna vozila

Tci-trading v Sloveniji zastopa priklopna vozila znamke Krone. Vabljeni k ogledu ponudbe novih vozil na spletni strani www.krone-trailer.com .

Prejeli smo 1.Mesto – Za najbolj kakovostna priklopna vozila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROFI LINER – Profesionalec med prikolicami.

On je robusten, zanesljiv, premišljen. S Profi Linerjem KRONE lahko računate v vsaki zvezi. Zaradi zelo kakovostnega kataforeznega potopnega lakiranja in praškaste prevleke (samoumevno v vaši domači barvi), zagotovo ne bo prerjavel. In s stabilno šasijo ga lahko obremenite kot nobenega drugega. Tudi njegova dodatna oprema je vzorna. Lahko je zamenjati serijske sestavne dele od podvozja do drsne strehe Edscha in vzratnih luči. To zmanjšuje stroške v obdobju uporabe. Tudi sicer ste z njim na varni strani. Kajti sprednja stena in zadnja vrata so za dolgo življenje iz jekla. In vendar je lažji, kot domnevate. Zato lahko transportira vse – brezhibno zavarovano z nagrajenim sistemom za varovanje tovora Krone. Resnično pravi profesionalec.

Notri in ven – pri Profi Linerju gre to zelo hitro.
Nalaganje in razlaganje stane čas, zato mora potekati hitro. Ampak ne mrzlično. Odprite ponjavo, drsalnike z enoročnim upravljalnikom potisnite na stran, odprite drsno streho Edscha – naložite tovor, varno ga privežite. Streho in ponjavo zaprite z nekaj prijemi in gremo naprej!
Prilagodljivo uporaben za vse vlečne stroje: Profi Liner je že danes opremljen za vlečno vozilo priklopnikov iz prihodnosti. Višina priklopa variira od 1.050 do 1.170 mm. To je možno s pomočjo podvozja, ki je nastavljivo po višini v povezavi z tehniko privijačenja KRONE: Stropni privezi na sprednji strani in tekalna kolesa ročic so izvedeni kot povezave s luknjičasto pločevino in zato nastavljiva brez večjega napora. Stransko in stropno ponjavo lahko konfekcioniramo že v tovarni tako, da se zlahka prilagaja spremenjeni višini nadgradnje. Samoumevno je, da lahko v primeru potrebe spremenite notranjo višino nazaj na izvirno mero. Profi Liner je tako opremljen za vse spremembe v uporabi priklopnika.

Tovor? Seveda zagotovo v Profi Linerju.
Profesionalno varovanje tovora je pri KRONE pisano z veliko začetnico. Številni inovativni in nagrajeni varovalni sistemi iz naše hiše govorijo sami zase. In zunanji okvir Multio Lock je pri KRONE serijski. In samoumevno se lahko Profi Liner izkaže tudi s certifikatom za varovanje tovora.
Multi Lock. Multi Block. Multi Wall. Prav lepo multi, varovanje tovora v Profi Linerju. Multi zato, ker že samo s kombinacijo iz serijskega zunanjega okvira Multi Lock in varovalnega prečnika Multi Blog dobite približno 3.000 možnosti za privezovanje. Z Multi Lock in Multi Block se pravzaprav vse šele začne. Ali že poznate Multi Wall, dodatno sprednjo steno v priklopniku? Praktične stenske letve in aluminija za varovanje zabojev s pijačami, stranski omejilni rob za palete? In s tem še ni dovolj: Profi Liner je samoumevno certificiran za varovanje tovora. In dvonadstropni Profi Liner je lahko kot prvi priklopnik njegove vrste izkaže s certifikatom.
Kam z orodjem, pritrdilnimi ročicami, vtičnimi letvami in veliko skladovnico palet? Mi pri KRONE, imamo še veliko zamisli. Tudi za shranjevanje spremnih papirjev, pritrdilnih jezičkov v podvozju in nakladanje na železnico. Vašega Profi Linerja lahko ukrojimo čisto po vaši meri. Imate še kakšno željo za svoj sanjski Profi Liner? Sporočite nam!

MEGA LINER – prevažati vedno več.

Mi pri Krone, smo prvi serijsko izdelovali prikolice v mega formatu. Ampak –  na tem ne počivamo, nasprotno: Mega Liner smo nenehno razvijali naprej. Rezultat: inovativno volumno vozilo z dozorelimi podrobnostmi dodatne opreme.
Mega Liner je v čast njegovemu imenu. Ta se ne imenuje le zaradi mega tovornega prostora 100 m3, ampak tudi zaradi mega dodatne opreme. Na primer: nova hidravlična dvižna streha s 500 mm dvižne višine, povezovalno gonilo na zadnji strani za najhitrejše nalaganje in razkladanje ali nagrajeni sistem varovanja tovora Multi Lock/Multi Block. Zaradi katoforeznega potopnega lakiranja in praškaste prevleke (v vaši domači barvi) Mega Liner ne prerjavi. Garantirano. In kot vsi priklopniki s ponjavami KRONE, je tudi Mega Liner certificiran glede na tovor. Mega liner – profesionalec med mega prikolicami.

Mega poznavalci v grobem transportnem vsakdanu.
Nič nimamo proti specialistom. Toda za prikolico KRONE je to preveč enostransko. Naš Mega Liner je sicer specialist, toda takšen, ki zmore še veliko več. Pravzaprav skoraj vse. In varno. Zaradi številnih pretehtanih podrobnosti in transportnih rešitev, uporabnih v praksi, ki jih boste našli le pri KRONE.
Kot vsestransko vozilo mora biti Mega Liner kos vsem naporom transportnega vsakdana. Zato ima KRONE vgrajene številne prebrisane podrobnosti. S hidravličnim dvižnim stropom, ki ga lahko zaradi lahko gibljivih posamičnih črpalk, dvignete fiksno za nalaganje in razkladanje v vsakem kotu. Celoten dvig znaša 500 mm. Dodatna točka plus: posamične črpalke ne potrebujejo povezovalnih vodov. Kaj ponuja še Mega Liner? Širina mrežnih zabojnikov tudi med stropnimi nosilci. Nastavitev višine spredaj za 150 mm, tu ustreza vsak vlečni stroj. Zunanji okvir Multi Lock z nejgovo možnostjo povezovanja vsakih 100 mm. Preprosto upravljanje drsnikov, sprednjih nosilcev z nastavitvijo višine. In hitra ter stabilna napenjalna naprava za ponjavo.
Imate še kakšno željo za svoj sanjski Mega Liner? Predvsem za različne uporabe prikolice in brezhibno zavarovanje tovora? Mi pri KRONE, imamo še nekaj zamisli. Vašega Mega Linerja lahko ukrojimo čisto po vaši meri. Kontaktirajte nas!

LOAD CARRIER – absolutno zanesljiv.

Zanesljivi, preizkušeni in preprosto praktični: kesoni in vozila s ponjavam KRONE pomenijo prisotnost v transportu, ki ustreza praksi. Vozila so konstruirana solidno in ravnanje z njimi je preprosto. Na cesti prepričajo z absolutno zanesljivostjo.
Tovarna vozil Bernard Krone izdeluje kesone in vozila s ponjavami že od ustanovitve leta 1971. Preprosto in varno ravnanje, preizkušeni sestavni deli in prvorazredna obdelava z dolgotrajno zaščito s prahom KTL plus je tisto, zaradi česar je Load Carrier KRONE varna in delovno varna naložba. KRONE je iznašel okvir za ponjave s sistemom “upravljanje z eno roko”, ki jo lahko voznik tudi na poti v celoti demontira brez tuje pomoči.KRONE uporablja le preizkušene sestavne dele, izdelane v velikih serijah. Zaradi obsežnih testov ima KRONE obsežno tehnično znanje o vseh razpoložljivih sestavnih delih in zato načrtno izbira le najboljše.

Oglejte si še ostala priklopna vozila v ponudbi (Paper Liner, Coil Liner, Light Liner, Cool Liner Duoplex, Dry Liner, Fresh Liner, City Liner, Box Liner…) na www.krone-trailer.com

Ponudba prikolic: